Col·laborem amb diverses entitats del sector documental.

Des de Nubilum, com a empresa experta en gestió del coneixement, treballem a fons la nostra Responsabilitat Social Corporativa. Les nostres professions són bibliotecaris, arxivers, documentalistes, historiadors, museòlegs… i ens movem en aquests àmbits de coneixement.

Com a empresa sentim la responsabilitat de col·laborar amb associacions i col·legis que vetllen per les nostres professions i per la seva qualitat. També treballem i participem activament amb altres entitats d’àmbit social que considerem que s’alineen amb la nostra manera de treballar.


Clúster FESABID

Formem part del Clúster de FESABID, un grup d’empreses i professionals del sector de la Informació i Documentació que treballa conjuntament en favor del sector. Participem activament en les Jornades de FESABID aportant la nostra experiència i coneixement.

Associació de Professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya

Som membre institucional de l’Associació d’Arxivers de Catalunya i participem en el seu congrés, les seves jornades i el seu debat, així com a diferents projectes a biblioteques i el premi a projecte social.

Asociación Española de Museólogos

Som membres de l’Asociación Española de Museólogos, una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de difondre els coneixements i novetats del sector museístic.

Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Som membre institucional del COBDC, col·laborem activament en les activitats que realitzen, com les Jornades Catalanes de Documentació, i en les seves publicacions.


A Nubilum dediquem un percentatge del nostre pressupost a organitzar esdeveniments, jornades i taules de treball que fomentin la dinamització del sector.