Unim forces perquè els museus no parin

És un fet: els museus, biblioteques, arxius i molts altres espais i centres culturals han hagut de tancar les seves portes durant la quarantena com a mesura de seguretat.

Això provoca que tots aquests espais detinguin la seva activitat i ja no arribin a la ciutadania per la via més habitual: les visites físiques.

Davant d’aquesta situació d’excepcionalitat, hem unit forces amb Coeli, el nostre partner tecnològic, i hem donat el tret de sortida a una iniciativa col·laborativa que mantindrà els museus oberts durant el confinament.

Com funciona aquest projecte?

És molt senzill: Coeli cedeix la seva infraestructura tecnològica de forma gratuïta durant aquest any 2020 perquè els museus que es vulguin adherir al projecte difonguin, ara mateix, les col·leccions que decideixin.

Des de Nubilum aportem el coneixement i participem activament en la posada en marxa del projecte perquè tot estigui en línia el més aviat possible.

Ja estem treballant amb els primers museus

Després d’engegar la iniciativa, diversos museus s’han adherit al projecte, i des de l’equip de Coeli i Nubilum ja estem treballant en la càrrega de dades de les col·leccions per tenir-les en línia el més aviat possible.

L’objectiu del projecte és que la feina no pari, que els museus no deixin de moure’s i mantenir-los oberts de cara a la ciutadania. Volem portar el patrimoni cultural a casa de la gent, que ara mateix valorarà aquest tipus de propostes.

És una iniciativa de la que estem molt orgullosos, si vols participar i formar-hi part, fes clic aquí i omple el formulari perquè ens posem en contacte amb tu el més aviat possible.