A Nubilum estem d’estrena: hem renovat la nostra pàgina web i tenim moltes novetats.

Hem renovat completament la nostra pàgina principal i n’hem creat de noves perquè ens puguis conèixer millor, a nosaltres i als nostres projectes de gestió del coneixement. Aquestes són algunes de les novetats que pots trobar a la nova pàgina web de Nubilum:

Qui som

Sempre ho hem tingut molt clar: el nostre principal valor són les persones. Som un equip de professionals que fa bé la seva feina i que entén el seu entorn, adaptant-se per extreure el millor de cada situació.

Tenim perfils molt variats, des de bibliotecaris, documentalistes, arxivers i professionals de la informació a informàtics, historiadors o enginyers que aporten el valor extra que fa que tot funcioni de la millor manera possible.

Amb qui col·laborem

Som fidels a la Responsabilitat Social Corporativa, i ens agrada implicar-nos en aquelles entitats i associacions que promouen el nostre ofici, el cuiden i investiguen nous camins de cara al futur. En aquest espai us detallem la nostra participació en associacions i col·legis que vetllen pel nostre sector.

El blog de Nubilum

Aquest article l’estàs llegint al blog de Nubilum, un espai on parlarem de tot allò relacionat amb el món de la documentació i de la nostra empresa.

Podràs conèixer els casos d’èxit de Nubilum, explicats en primera persona per l’equip que els ha dut a terme; veure a quines jornades i congressos participem activament així com les nostres valoracions; articles d’interès i molts altres continguts que publicarem periòdicament.

A Nubilum integrem el coneixement, el preservem i el fem accessible. Ara, comença una nova etapa al web de Nubilum i esperem compartir-la amb tots vosaltres.