Si vols estar al corrent de les últimes novetats en l’àmbit dels arxius, biblioteques i museus, has arribat al lloc idoni. Cada dia busquem la informació més actualitzada d’esdeveniments i novetats que ens permeten estar al dia i, sobretot, aprendre de les bones pràctiques i innovacions que es van desenvolupant en aquests àmbits, així com compartir-les amb la comunitat.

El contingut és el rei

A Nubilum no només ens dediquem a compartir contingut de tercers, també creem contingut propi, com la nostra iniciativa #LecturaNubilum.

Com amants de la literatura volíem trobar una forma de fomentar la lectura des de dins. Per això hem fet partícep a tot l’equip de Nubilum (aquí no se’n salva ni cristo 😉 ) per compartir aquells llibres que estem llegint o que han marcat les nostres vides.

Vam començar el projecte a l’estiu i l’hem continuat després perquè tenim molts llibres que compartir!

Per descomptat, tots esteu convidats a utilitzar aquest hashtag i compartir les vostres recomanacions.

Parlem de gestió del coneixement

Un gruix important de les nostres publicacions es troba al nostre Blog

Tots els mesos el nostre equip comparteix els coneixements i experiències adquirides al llarg dels diferents projectes de documentació en què hem treballat per crear continguts didàctics i de gran interès. I tenim molt més planejat per més endavant!

La nostra temàtica és tan diversa que podem parlar-vos de gestió de patrimoni d’una botiga de moda com Santa Eulàlia o de les claus per triar un DAM que t’ajudi a preservar el teu fons digital.

Participem en esdeveniments de documentació

Finalment, i no menys important, els esdeveniments als quals assistim. Som molt inquiets i sempre busquem jornades, cursos o seminaris en què participar activament, bé sigui com a ponents o col·laborant en la gestió i organització.

Així que, en el nostre perfil estareu al dia amb les valoracions i imatges dels esdeveniments on puguem anar.

Si t’apassiona la gestió cultural i patrimonial, i vols estar a l’última, no dubtis a seguir la nostra activitat tant a Twitter com a Linkedin. I ens encanta parlar, així que no dubtis a escriure’ns i comentar les nostres publicacions!